Hoodies / Sweats

Bargain

Basic

Comfort

Identity

JustHoods

Russell

Premium

Jogs/Pants

Studietrøjer

Hos studieshirts finder du et kæmpe udvalg af hættetrøjer og sweatshirts. Vi elsker variation og at der er noget for enhver smag. Vi har i samarbejde med vores 6 leverandører sammensat en kollektion der passer til enhver pengepung. Hvad enten i søger efter studietrøjer, efterskoletrøjer, klassetrøjer, årstrøjer eller studieturstrøjer er der rig mulighed for at finde netop den model hos os i slet ikke kan undvære :)

Bag de 6 leverandører er der et tøjmærke med følgende egenskaber:

Bargain serien er vores absolut 'prisbasker' serie - du finder ikke andre priser på nettet der kan matche disse specielle tilbuds produkter. Farvesortimentet er begrænset til Marine, Sort og Heather Grey - til gengæld får du en rigtig god og formstabil hættetrøje eller sweat til en absolut bundpris - naturligvis inkl. 2 tryk i én farve og fragt.

Basic serien produceres under tøjmærket Fruit of the Loom - et af de største mærker i verden specielt beregnet til tekstilprint. Vores Basic hættetrøjer er meget populære pga den konkurrencedygtige pris. Det er typisk en hættetrøje der er perfekt til studieture eller forskellige events og holder godt i pasformen vask efter vask.

Comfort serien er et label free mærke - d.v.s. der er ingen nakkelabel i trøjen ud over naturligvis størrelsen. Serien fremstilles af det danske firma StormTextil og kan karakteriseres ved at de er meget robuste i kvaliteten og kan virkelig holde til at blive brugt meget.

Identity serien produceres under tøjmærket ID og Game - er et af de største mærker her i landet. I identity serien finder du et stort og bredt sortiment hvor mange af modellerne findes fra børnestørrelser til 5XL. Vores kvalitetshættetrøjer under mærket Comfort og Identity udmærker sig ved at være meget tætte i vævningen, hvilket giver trøjerne en meget behagelig overflade. De holder farve og form utrolig godt efter mange vaske og er virkelig en super vare til prisen.

JustHoods serien er vores seneste modelserie vi har taget ind i vores sortiment. Serien er kendetegnende ved et kæmpe farveudvalg på de mest populære modeller. JustHood har som de eneste de populære kontrast hoodies (varsity hoodie) som virkelige er det helt hotte for tiden - en utrolig stilfuld hættetrøje der kan fås i op til 32 forskellige farvekombinationer. Deres College serie kan fås i op til 50 forskellige farver - så der er virkelig noget for enhver smag.
JustHood har også som de eneste neonfarvede hættetrøjer (electric hoodie) - der virkelig vil skabe opmærksomhed.

Premium serien er som navnet indikerer vores ypperste model. Premium modellerne fremstilles af den danske leverandør Teejays. Premium trøjerne er efter vores mening en fantastisk blød og behagelig hættetrøje, hvor der virkelig er kælet for detaljerne. Specielt den bløde let børstede vrang gør at den er utrolig blød og behagelig at have på, og dobbeltstikninger samt den brede lycra rib fremhæver kvaliteten i denne serie

Fordele for dig

Vi producerer over 12.000 trøjer og shirts hvert år til alle former for skoler, foreninger og firmaer. Det er vi ret stolte af at få lov til. Vi sætter en stor ære i at levere en individuel service og i kan være sikre på, at i altid får et hurtigt svar på jeres spørgsmål, når i ringer eller skriver.

Alle vores priser er inklusive alle omkostninger - det vil sige inklusive moms, rentegninger, 2 tryk i én farve, gebyrer, tillæg og fragt ! der kommer ingen andre ubehagelige omkostninger. De priser i ser her på siderne er prisen..- i betaler kun for trøjerne, ikke andet. Vi mener det er en fair måde at melde slutprisen ud fra starten af, så at i har den reelle pris at gå ud fra og skal ikke tænke på andre omkostninger.

I kan blande jeres shirts lige som i vil - antal 'tøjenheder' skal blot være min. 10 stk. Farverne og størrelserne på trøjerne må gerne være forskellige blot at trykfarven til motivet er den samme. Det vil sige at hvis i f.eks vælger i mørke tekstilfarver såsom: sort, navy, rød, mørkegrå, royal etc. vil en lys trykfarve være den bedste løsning, for at motivet vil stå så tydeligt som muligt på trøjerne. Bemærk at vi udregner priser ud fra det samlede antal i bestiller. Eks. Bestiller i 10 t-shirts og 10 stk hættetrøjer vil i opnå 20 stk's prisen på begge produkter idet den samlede bestilling er 20 stk (eller derover) - det er da meget fair ikke sandt :)

Se eventuelt de mange referencer på studieturstrøjer, efterskoletrøjer, eller årstrøjer vi har leveret gennem årene.