Bestilling


Download en bestillingsliste


Download Word bestillingsliste:


Download Excel bestillingsliste:


Udfyld og send bestillingsliste + tegninger / logoer

Udfyld bestillingslisten og send den som vedhæftet fil til info@studieshirts.dk. Vedhæft samtidig gerne de tegninger/logoer i ønsker på trøjerne - så at vi får hele jeres bestilling i én mail.

( husk at scanne jeres tryk ind i en god kvalitet/opløsning, så at alle detaljerne står så tydeligt som muligt. Det vil give de bedste forudsætninger for at producere et godt tryk til jeres shirts)


Faktura fremsendes

I vil modtage en faktura (PDF fil) på mailen med samlet pris for bestillingen. På fakturaen vil der stå konto nr på vores konto i Danske Bank, hvor beløbet skal overføres til.

Indbetaling


Det anførte beløb i den modtagne faktura indbetales på vores konto i Danske Bank med angivelse af faktura nr.Produktion & Levering


Så snart indbetalingen er registreret, vil vi påbegynde produktionen af de bestilte varer. Normal leveringstid er at i modtager jeres bestilling inden for 10 dage - bliv ikke overrasket hvis i skulle få dem før :)


Fremsendelse

Når vi sender jeres bestilling vil i få en mail med track and trace nr så at i har mulighed for at følge jeres forsendelse med GLS - som vi bruger til alle vores forsendelser.