Bestilling

Vi har valgt at vores bestillingsprocedure skal være så enkel som mulig samtidig med at du får et godt overblik over hvad du bestiller. Vi benytter os derfor af en simpel bestillingsliste som du blot udfylder og sender med dine tegninger/logoer

Følg nedenstående punkter når du er klar til at bestille

Download Word bestillingsliste:

Download Excel bestillingsliste:

I bestillingslisten udfylder du dine bestillingsdata.

Udfyld og send bestillingsliste + tegninger / logoer

Udfyld bestillingslisten og send den som vedhæftet fil til info@studieshirts.dk. Vedhæft samtidig gerne de tegninger/logoer i ønsker på trøjerne – så at vi får hele jeres bestilling i én mail.

( husk at scanne jeres tryk ind i en god kvalitet/opløsning, så at alle detaljerne står så tydeligt som muligt. Det vil give de bedste forudsætninger for at producere et godt tryk til jeres shirts)

I vil modtage en faktura (PDF fil) på mailen med samlet pris for bestillingen. På fakturaen vil der stå konto nr på vores konto i Danske Bank, hvor beløbet skal overføres til.

Det anførte beløb i den modtagne faktura indbetales på vores konto i Danske Bank med angivelse af faktura nr.

Så snart indbetalingen er registreret, vil vi påbegynde produktionen af de bestilte varer. Normal leveringstid er at i modtager jeres bestilling inden for 10 dage – bliv ikke overrasket hvis i skulle få dem før.

Når vi sender jeres bestilling vil i få en mail med track and trace nr så at i har mulighed for at følge jeres forsendelse med GLS – som vi bruger til alle vores forsendelser.

Vi sender direkte til erhverv, skoler og institutionsadresser. Ved private adresser sendes til nærmeste pakkeshop

Er du i tvivl om noget?

Så kontakt os på tlf. 60216297 (alle hverdage + weekend fra kl. 10.00 til 22.00)
Eller skriv en mail på: info@studieshirts.dk