Foruden de bestilte tryk – trykker i også jeres logo på trøjerne ?
Vi trykker ikke vores logo eller firmanavn eller tekst af nogen art på trøjerne.  Shirtene har kun de tryk i selv har lavet / bestilt.

Kan man blande f.eks. T-shirts og hættetrøjer i samme bestilling ?
I kan blande jeres shirts lige som i vil – antal ‘tøjenheder’ skal blot være min. 10 stk. Farverne og størrelserne på trøjerne må gerne være forskellige blot at trykfarven til motivet er den samme. Det vil sige at hvis i f.eks vælger i mørke tekstilfarver såsom: sort, navy, rød, mørkegrå, royal etc. vil en lys trykfarve være den bedste løsning, for at motivet vil stå så tydeligt som muligt på trøjerne. Bemærk at vi udregner priser ud fra det samlede antal i bestiller. Eks. Bestiller i 10 t-shirts og 10 stk hættetrøjer vil i opnå 20 stk’s prisen på begge produkter idet den samlede bestilling er 20 stk (eller derover)

Hvad er forskellen mellem Bargain, Basic, Comfort, Identity, og Premium hættetrøjer ?
En indikator for kvalitet er stoffets vægtfylde angivet som gram pr. m². Jo flere gram pr. m² des bedre. Men der er naturligvis også mange andre aspekter man skal tage hensyn til ved bedømmelse. F.eks. syninger, kantbånd / rib, forstærkninger, pasform og snit, vrang etc. er alle sammen forhold hvor produkterne skiller sig ud fra hinanden.

Generelt gælder mundheldet: “at man får hvad man betaler for”

Bargain serien er vores nettopris model. Selv om det er vores absolut prisbasker, får man her virkelig et fint produkt til en MEGET stærk pris.

Basic hættetrøjerne er vores basisprodukt, som har en fin pasform og er meget populær pga. prisen. Det er typisk en hættetrøje der er perfekt til forskellige events og holder godt i pasformen vask efter vask. Vægten på trøjen er ca. 280 g/m²
Vores Basic hættetrøjer fremstilles af Fruit of the Loom

Vores kvalitetshættetrøjer under mærket Comfort og Identity udmærker sig ved at være meget tætte i vævningen, hvilket giver trøjerne en meget behagelig overflade. De holder farve og form utrolig godt efter mange vaske og er virkelig en super vare til prisen. Vægten på trøjen er fra 300 til 350 g/m²
Kvalitetshættetrøjerne fremstilles af firmaerne: Storm Textil (Comfort) og Rexholm (Identity)

Vores ypperste model model er selvsagt Premium hættetrøjer. En fantastisk blød og behagelig hættetrøje, hvor der virkelig er kælet for detaljerne. Specielt den bløde let børstede vrang gør at den er utrolig blød og behagelig at have på og dobbeltstikninger samt den brede lycra rib fremhæver kvaliteten i denne trøje. Premium hættetrøjerne fremstilles af TeeJays. Vægten på trøjen er ca. 310 g/m²

Er f.eks farven på trøjerne ‘Mørk navy’ i Basic hættetrøjen den samme som ‘Navy’ i de andre modeller  ?
Nej, det er den ikke. Idet vi får vores trøjer / shirts fra 5-6 forskellige producenter, har de hver især deres egen definition på hvordan farven f.eks. ‘Navy’ skal se ud. Farverne matcher meget godt mellem de enkelte modeller – men der er synlige forskelle.

Hvad er inkluderet i prisen for shirtene ?’
Priserne er inkl. moms og alle øvrige omkostninger. D.v.s. inkl. 2 tryk i én farve pr shirt, moms og fragt. Der er ingen andre tillæg af nogen art – så hos os er prisen.. prisen – i betaler kun for trøjerne, ikke andet.

Kan man købe trøjer/shirts uden tryk ?
Ja, under de enkelte tøj produkter vil i kunne finde priser uden tryk.

Vi vil gerne have en ekstra farve i vores motiv – er det muligt ?
Ja, det kan i sagtens – det koster 25,- kr ekstra pr trøje. Se yderlige information omkring tryk og farver her

Hvor lang leveringstid har i ?
Efter vi har registreret jeres indbetaling vil vi fremsende jeres shirts indenfor max. 10 dage. Normal leveringstid er indenfor en uge. Hvis det haster ekstra meget så ring os op på 2829 6790 eller send en mail på info@studieshirts.dk – så finder vi en løsning.

Kan man få placeret trykkene på en anden måde end standard ?
Det kan sagtens lade sig gøre. Bare fortæl os hvordan i vil have jeres tryk placeret, så trykker vi efter jeres anvisninger.

Kan man få specialrabat ved en større bestilling ?
Vores priser er sat meget konkurrencedygtige fra starten af. Typisk vil vi kunne gøre noget ved bestillinger over 100 stk  – idet vi kan få en mindre rabat hos vores tøjleverandører samt at vi naturligvis også selv har nogle produktionsmæssige fordele ved at køre større antal.

Blot send en mail til os på info@studieshirts.dk og vi vender tilbage med et tilbud der matcher jeres bestilling.

Hvis vi ikke kan få de ønskede modeller i en bestilling – hvad sker der så?
Såfremt det ikke er muligt at fremskaffe de ønskede størrelser eller modeller p.g.a. leveringssvigt fra vores tøjleverandører vil vi erstatte de omtalte produkter med tilsvarende eller dyrere modeller. Det vil sige i vil altid få en vare der kvalitetsmæssig er helt på højde eller bedre.

Kan man få tilsendt prøver af tøjet ?
Det er mulighed for at få tilsendt størrelsesprøver af vores standard produkter.
Alle de modeller vi har prøvetrøjer af har vi på hjemmesiden under det enkelte punkt markeret med følgende grafik:


En prøvepakke med størrelserne S, M, L og XL (tekstilfarve: som udgangspunkt altid sort) koster som udgangspunkt ikke noget at få tilsendt.
Prøverne skal returneres indenfor 14 dage efter modtagelse. Returportoen betaler man selv.

Alternativt vil vi gerne henvise til vores måleskema som i finder ved mange af vores produkter. Brug dette måleskema som vejledning og sammenlign målene med en af jeres egne trøjer – så vil i nemt kunne finde frem til hvilken størrelse i skal have.

Vi har glemt at bestille en trøje – er der mulighed for at efterbestille én trøje ?
I de fleste tilfælde vil det være muligt at bestille én enkelt eller to trøjer mere idet vi opbevarer et par ekstra tryk. Dog skal denne efterbestilling ske inden for en 14 dages tid efter modtagelsen af trøjerne, idet vi kun opbevarer de ekstra tryk i en begrænset periode. Ved efterbestilling vil der blive faktureret fragt for at dække omkostningerne for forsendelsen.