Vi har i nedenstående prøvet at besvare nogen af de gængse spørgsmål vi får:

Vi trykker ikke vores logo eller firmanavn eller tekst af nogen art på trøjerne.  Shirtene har kun de tryk i selv har lavet / bestilt.

I kan blande jeres shirts lige som i vil – antal ‘tøjenheder’ skal blot være min. 5 stk. Farverne og størrelserne på trøjerne må gerne være forskellige blot at trykfarven til motivet er den samme. Det vil sige at hvis i f.eks vælger i mørke tekstilfarver såsom: sort, navy, rød, mørkegrå, royal etc. vil en lys trykfarve være den bedste løsning, for at motivet vil stå så tydeligt som muligt på trøjerne. Bemærk at vi udregner priser ud fra det samlede antal i bestiller.

Nej, det er den ikke. Idet vi får vores trøjer / shirts fra 3-4 forskellige producenter, har de hver især deres egen definition på hvordan farven f.eks. ‘Navy’ skal se ud. Farverne matcher meget godt mellem de enkelte modeller – men der er synlige forskelle.

Priserne er inkl. moms og alle øvrige omkostninger. D.v.s. inkl. 2 tryk i én farve pr shirt, moms og fragt. Der er ingen andre tillæg af nogen art – så hos os er prisen.. prisen – i betaler kun for trøjerne, ikke andet.

Efter vi har registreret jeres indbetaling vil vi fremsende jeres shirts indenfor max. 10 dage. Normal leveringstid er indenfor en uge. Hvis det haster ekstra meget så ring os op på 6021 6297 eller send en mail på info@studieshirts.dk – så finder vi en løsning.

Såfremt det ikke er muligt at fremskaffe de ønskede størrelser eller modeller p.g.a. leveringssvigt fra vores tøjleverandører vil vi erstatte de omtalte produkter med tilsvarende eller dyrere modeller. Det vil sige i vil altid få en vare der kvalitetsmæssig er helt på højde eller bedre.

Det er mulighed for at få tilsendt størrelsesprøver af vores standard produkter.
Alle de modeller vi har prøvetrøjer af har vi på hjemmesiden under det enkelte punkt markeret med følgende grafik:


En prøvepakke med størrelserne S, M, L og XL (tekstilfarve: som udgangspunkt altid sort) koster som udgangspunkt ikke noget at få tilsendt.
Prøverne skal returneres indenfor 14 dage efter modtagelse. Returportoen betaler man selv.

Alternativt vil vi gerne henvise til vores måleskema som i finder ved mange af vores produkter. Brug dette måleskema som vejledning og sammenlign målene med en af jeres egne trøjer – så vil i nemt kunne finde frem til hvilken størrelse i skal have

Vi stræber på at træffe fornuftige bæredygtige og miljøvenlige valg i vores daglige produktion.
De fleste af vores produkter er øko tex certificerede samt langt over hovedparten af vores sortiment er fremstillet af økologisk bomuld.

Vi genbruger hovedparten af de papkasser vi modtager fra vores leverandører – såfremt at papkasserne er intakte og funktionsduelige giver det god mening at genbruge dem.